Category: free porn tube

Kvinnliga orgasmer

kvinnliga orgasmer

De flesta män måste ta tag i sin penis och 75–80 procent av alla kvinnor måste stimulera klitoris för att få orgasm, men det finns de som har det. 5. Till skillnad från män kan kvinnor njuta av multipla orgasmer. 6. Omkring 60% av alla kvinnor har fejkat orgasm, enligt studier. Tråkigt resultat. Vad är egentligen en orgasm? Detta är en av de absolut vanligaste frågorna sexualrådgivare får från kvinnor. Det självklara svaret är att det är själva.

Kvinnliga orgasmer Video

Friendship through Female Orgasm - a Tour of Deliberate Orgasm. kvinnliga orgasmer

Kvinnliga orgasmer - Spermastudio porn

Den berömde amerikanske sexologen Alfred Kinsey hade också en gång en patient som kunde få orgasm genom att stryka sina ögonbryn, precis som orgasmer i samband med fysisk träning också är kända av vetenskapen. I en del av hjärnan som ingår i kroppens belöningssystem, är aktiviteten efter orgasm lika stor som efter kokainintag. Nu kan vi visa alla hur stor klitoris är! På Medborgarplatsen i Stockholm sitter tre vänner i årsåldern och reflekterar över den ställda frågan. Så älska lite, smek lite. Många gillar att bli smekta och slickade runt och i analen.

Kvinnliga orgasmer - har

Män måste börja ta ansvar för vilka de ligger med. Låt den skölja runt i munnen, och slicka på ett utvalt område magen är ett bra ställe att börja. Eftersom alla kvinnor är olika vet din partner inte exakt hur just du vill bli behandlad. Sexologens tips för att uppnå orgasm. Snippsnack med Therese Lindgren.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2